Ontbijtconcert met Jef Neve

Zondag 22 augustus 2021

Geniet van prachtige muziek van Jef Neve en het voorprogramma tijdens het ontwaken van de natuur en een heerlijk fris ontbijtje.
Welkom op Amuzo ✨!

Pianist Jef Neve, sopraan Hanne Roos en saxofonist Andy Dhondt brengen samen een warm, stemmig openluchtconcert. Postklassieke muziek, van diverse componisten (R. Strauss tot O. Arnalds) en natuurlijk ook prachtige muziek van Jef Neve zelf komen tot bij jou, om samen met en in de natuur te genieten.

Inhaleer dit muzikaal hoogstandje, met als koor de vogels en alle andere natuurgeluiden. Kippenvel zal er sowieso zijn, en niet (alleen) door de dauw of de ochtendnevel die over jou komt gegleden.

Ontbijt

Beleef dit concert en het voorprogramma samen met een heerlijk ontbijtje. Samen met jouw ticket, kan je een ontbijtbox bestellen en genieten van een heerlijke zondagochtend.

Programma

  • 8u30: Welkom
  • 9u00: Voorprogramma (Emmarilin (keltische harp en diatonische accordeon) en Arno Roesems (sexofoon, hedendaagse jazz) met ontbijt
  • 10u15: Laatste ingang mogelijk
  • 10u30: Concert Jef Neve
  • 12u00: Einde concert, mogelijkheid tot drankje en lunch op Amuzo
Onbijtconcert Jef Neve - Amuzo

Praktisch & tickets

Kies een zitplaats in blok A, B of C. Het gezellig ontbijtje dient apart van de toegangstickets aangekocht te worden. Selecteer het juiste aantal in de ticketwinkel (ontbijt tussen 8u30 en 10u15). Het ontbijt kent verschillende formules: we bieden ontbijtboxen aan voor 1, 2 of 4 personen. Zin in iets extra? Kies dan voor de boxen inclusief fles cava. Uiteraard kan je meerdere ontbijtboxen reserveren.

Ticketmogelijkheden

  • (Uitverkocht) Ticket Blok A (€25,00): Beleef het concert vanop een van de voorste rijen, dicht bij het podium en de artiest.
  • Ticket Blok B (€22,00): Geniet van het concert vanop een van de middelste rijen.
  • Ticket Blok C (€19,00): Droom weg tijdens het concert vanop een van de achterste rijen.

Belangrijk: dit ontbijtconcert gaat door in openlucht. Gepaste kledij is noodzakelijk.

Locatie

We verwelkomen jou in de idyllische tuin van Odisee Campus Dilbeek (navigeer naar Wolsemstraat 1, 1700 Dilbeek).

Vlaanderen verbeelding werkt_vol_zwart